Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » KWIEBUS (Kleine middenmaat)

KWIEBUS (Kleine middenmaat)

KWIEBUS SPEELSE LEUKE VRIENDELIJKE JONGE REU

Kwiebus is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van kwiebus via onderstaande link

Kwiebus (links) speelt met Boris

Kwiebus is een leuke, vriendelijke speelse hond. Hij verblijft bij ons contactpersoon Crina in haar asieltje. Hij is gevonden op straat met zijn twee broers Leto en Boris door Crina en mee genomen naar het veilige prive asiel.

Wij zoeken voor Kwiebus een lief baasje, eventueel met een hondenmaatje, want dat zal Kwiebus erg leuk vinden.

Wij gunnen Kwiebus meer dan op te groeien in een kale koude kennel.

Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding en opvoeding van een jonge hond, en vind u het leuk om met de hond activiteiten te ondernemen.

Bent u het baasje om heerlijke wandelingen samen met Kwiebus te maken?

Zodra de juiste match is gevonden voor reist hij met de happy-bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië, heeft geen schijn van kans op een fijn leven.

KWIEBUS

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren medio laatste kwartaal  2019

Formaat: Kleine middelmaat

Energie niveau: Gemiddeld tot hoog.

Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie.

Kan met katten: onbekend

Europees paspoort: ja

Gezondheidsverklaring; Ja

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor KWIEBUS  is:
€
395,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.