Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » KOKO (Middelmaat )

KOKO (Middelmaat )

PRACHTIGE KOKO, EEN IDEALE HOND

Koko is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Prachtige KOKO, een ideale hond.

Koko is echt een fantastisch lieve hond, en toch nog steeds geen eigen familie. Wij begrijpen er niets van, komt het omdat hij een zwarte vacht heeft?

Neem even de tijd om de video's van Koko te bekijken op Youtube

Koko in het park

Koko is lekker even aan de wandel met de verzorger.

Koko is aan het snuffelen en spelen in de tuin

De verzorgster van Koko verteld:

In maart 2017 ging ik samen met een buurman naar een openbaar asiel om een ​​hond te zoeken die hij verloren had. Gelukkig vond hij de hond. Maar er was er nog een, een onbekende hond, een zwarte. Ik wist dat zijn lot verdoemd was, alleen omdat hij zwart was!

en in de asiels in Roemenie  worden de zwarte honden meestal over het hoofd gezien, ze zijn onzichtbaar. Dus nam ik hem mee en hij is sindsdien onder mijn hoede.

Tijdens zijn vaccinatieperiode had ik Koko in mijn appartement. Hij is een geweldige hond, vrolijk, grappig, speels en liefdevol de hele tijd ! Het maakt niet uit of hij binnen of buiten is, het is een waar genoegen om hem bij je in de buurt te hebben!

Hij is getraind, loopt perfect aan de lijn. Heel sociaal met alle andere honden, maar hij houdt niet zo van katten.

Hij is fantastisch met mensen, een beetje verlegen in het begin maar bereid je daarna maar voor op heel veel kusjes en knuffels! Hij houdt er van om mee te gaan in de auto en hij geniet van lange wandelingen.

Ik kan niets verkeerd vinden aan Koko, hij is perfect zoals hij is - zwart met witte sokken en borst. Ik noem hem graag mijn liefste jongen!

Het ideale gezin voor Koko zou zijn als er andere honden aanwezig zijn, zodat Koko speelkameraden heeft (hij is gek op spelen), een vrolijk, ondernemend gezellig gezin, net als Koko.

Naam: KOKO
Geslacht: Reu
Leeftijd: 5 jaar
Formaat; Normale middelmaat; ongeveer 50 cm 23kg
Type: Kruising Retriever
Sociaal: ja
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Neen
Gevaccineerd: ja
Europees paspoortje: ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor KOKO is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's