Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » KIWI ( Kleine Middelmaat )

KIWI ( Klein Middelmaatje )

KIWI LIEF VENTJE

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van dit lieve kleine ventje

Kiwi is een lief iets verlegen hondje. Als je hem even de kans geeft komt die naar je toe en laat hij zich  aaien.
Het is ook best wel spannend in een asiel met zoveel honden rondom je.
Maar met geduld binnen een rustige omgeving verwachten wij dat het ijs snel wordt gebroken.

Wij zoeken voor Kiwi een lief en geduldig baasje, die Kiwi het huiselijke leven wilt leren kennen en waar waar hij lekker op een kussen mag genieten.

Het zou leuk zijn voor Kiwi als er een hondenmaatje aanwezig zou zijn maar is geen must.
Kiwi heeft kromme pootjes ook wel Rachitus genoemd of in de volksmond Engelse ziekte.
Kiwi heeft hier geen hinder van.

Kiwi kan nog niet lopen aan de riem maar met wat oefening hoeft dat geen probleem zijn.

Het verhaal van rescuer Florin:

Kiwi is gered uit het dodingasiel op verzoek van onze stichting.
Hij was erg mager en hongerig.
Gelukkig maakt Kiwi het nu goed en kunnen wij voor dit lieve ventje opzoek naar zijn "Forever Home"

Zodra  de juiste match is gevonden voor Kiwi mag hij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Kiwi geen kans op een veilig liefdevol leven.

KIWI
Geslacht: Reu
Leeftijd:  Geboren 2014-2015
Formaat: Klein tot kleine middelmaat schouderhoogte 25-30 cm, lang lijfje
Energie level:  Gemiddeld
Type: Onbekende kruising, op grappige korte pootjes
Kan met kinderen: Ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie.
Gevaccineerd; Ja
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Kiwi is: € 295.00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst