Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » KERRY (Middelmaat)

KERRY (Middelmaat)

SCHITTEREND LIEF MANNETJE WACHT OP ZIJN EIGEN FAMILIE
Kerry is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

KERRY is een schitterende jonge reu van 2 jaar, kruising labrador retriever. Kerry is vriendelijk naar andere honden en naar zijn verzorgers.
Kerry is een aanhankelijke reu, zijn blik spreekt boekdelen.
Helaas logeert hij momenteel in een prive asieltje, een hok en betonnen koude vloer is nu zijn tijdelijke thuis..
Wie geeft deze prachtige lieve ziel zijn "Forever home" en de aandacht waar Kerry zo naar verlangt?

Eerder werd KERRY door ons contact Crina gered uit een dodingsasiel. Gelukkig heeft dit geen indruk gemaakt op Kerry.

Zodra de juiste match voor Kerry is gevonden reist hij naar zijn nieuwe baasjes toe. In zijn geboorteland Roemenie heeft deze lieverd geen kans op een fijn leven.

Naam: KERRY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Ongeveer 2 jaar
Type: Kruising labrador
Formaat: Middelmaat
Energieniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 obv ouders.
Kan met honden: Ja,
Kan met katten: Ja in het begin begeleiden
Paspoort: Ja
Chipregistratie: Ja

Gecastreerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor KERRY is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.