Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » KAYU (Grote middelmaat)

KAYU (Grote middelmaat)

KAYU HELE VRIENDELIJKE EN SPEELSE REU
Kayu is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Kayu
Video volgt zo spoedig mogelijk

Kayu zit samen met zijn zuster Mulan in het prive asieltje van onze rescuer Crina.
Kayu is een speelse en vriendelijke reu.

Kayu is erg mensgericht en vind het fijn om aandacht te krijgen en te geven.
Kayu houdt van gezelligheid, bij zijn verzorgers komt hij altijd even kroelen.
Kayu kan prima met andere honden, maar heeft niet echt de behoefte aan andere honden binnen het gezin.

Wij zoeken voor Kayu baasjes die ervaring en inzicht hebben met dit type hond

Kayu is niet een hond voor alleen maar een blokje om.
Dit type zijn honden, zijn  slim, houden van aandacht als onderdeel van het gezin en houden van

veel beweging, lange wandelingen in de natuur. Gezien zijn genen is het niet verstandig Kaygo los te laten lopen, ook niet na opbouw vertrouwensband. Dit type honden staat bekend om zijn natuurlijk instinct.
Kayu kan aan de riem lopen, maar dient wel meer geoefend te worden.

Kayu en zijn zusje  zijn achtergelaten in het dodings-asiel.
Bij hun vorige eigenaar zaten ze vast aan de ketting buiten, deze heeft broer en zus afgestaan in het dodingsasiel.
Crina heeft  beide gered.

Beide lieve honden verdienen een eigen "thuis" en daarom heeft ons contact  Crina  ons gevraagd,
voor beide honden een fijne familie te vinden.

Zodra wij de juiste match gevonden is voor Kayu, reist hij  met de happy-bus naar Nederland.

In Roemenië maakt hij geen schijn van kans op een liefdevol huis.

Naam: KAYU
Geslacht: Reu
Leeftijd: In paspoort vermeld geboren in 2018 echter binnen het dodingasiel, wordt een hond express ouder geschat ivm eerdere Euthanesie
Formaat: Middelmaat
Type: Kruising Husky x Onbekend
Energie: Gemiddeld/hoog
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers. Wij plaatsen Kayu niet bij een druk gezin met jonge kinderen.
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: €355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst