Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » JULIAN ( Middelmaat )

JULIAN ( Middelmaat )

JULIAN, prachtige lieve reu. Hij heeft nog geen geluk gekend in zijn jonge leven. Julian is een vriendelijk ventje ❤️

Ons contact Crina heeft ons gevraagd om op zoek te gaan voor de juiste match voor deze lieve hond.

3 jaar geleden kreeg Crina een melding. Vader en moederhond levenloos door toedoen van mensen, er waren nog 3 pups, zij overleefden dit drama..... 1 van deze pups is JULIAN.

Hij is als enige nog niet geadopteerd en verblijft vanaf dat hij 2 maanden oud was bij Crina in haar prive-asieltje. Dat is toch geen leven voor een jonge hond.... !

JULIAN verlangt zo naar een eigen mand in plaats van een hok. Een eigen voerbak, een eigen baasje die hem aandacht geeft en hem begeleid.
Daarom gaan wij op zoek naar het juiste baasje voor Julian, een baasje die begrijpt dat Julian de mooie dingen van het hond zijn buiten een asiel dient te leren, in kleine stapjes.

Naam: JULIAN
Geslacht: Reu
Leeftijd: Rond de 3 - 3,5 jaar
Formaat: Normale middelmaat tussen 50-54 cm rond de 22-24 kg
Type: Onbekende kruising, vermoedelijk kruising herder
Sociaal: Ja vriendelijk naar de vrijwilligers in dit asiel
Kan met kinderen: Ja > 14 jaar wij plaatsen Julian niet binnen een drukke (gezins)situatie ivm acclimatiseren en prikkels
Kan met andere honden: Ja, in het begin begeleiden met kennismaking
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor JULIAN is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com