Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » JACKY (Middelmaat)

Jacky (Middelmaat)

HET VERDRIETIGE VERHAAL VAN  PRACHTIGE HERDER JACKY

Jacky is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via onderstaande links een leuke filmpjes van Jacky

Jacky wordt heel graag geknuffeld
Jacky is er even op uit!
Jacky loopt goed mee aan de lijn

Als je een heel slimme hond wilt adopteren, dan is Jacky degene voor u.

Als je erover nadenkt een hond een tweede kans te geven dan is Jacky degene! Het is een hele speciale jongen

Jacky's verhaal  geschreven door zijn verzorger:

“In augustus 2015 was een buurvrouw op zoek naar een hond in het asiel en ik hielp haar met vervoer.

Ik ging ook naar binnen omdat ik de hond kende die we zochten.

Op dat moment zag ik Jacky voor het eerst in een hoekje zitten met een halsband om zijn nek. Wellicht  gedumpt door zijn baasje?

Hij zag eruit als de meest trieste hond op aarde, dus ik besloot hem daar niet achter te laten, ik nam hem mee. Sindsdien is hij bij mij, nog steeds op zoek naar de juiste familie.

Hij houdt ervan om onopvallend te blijven en op de een of andere manier is hij voor zo velen onzichtbaar ... maar hij verdient zoveel, een geweldige familie, hij verdient het om voor 100% een familielid te zijn.

Hij is behendig zoals alle Mechelse honden.

Jacky is  gelukkig als hij lange wandelingen maakt,

JACKY rijdt graag mee in de auto,
JACKY  is zindelijk,
JACKY loopt perfect aan de lijn,
JACKY is prima met andere personen
JACKY heeft een voorkeur voor teefjes van het zelfde formaat
JACKY houdt van spelen en zo af en toe een stukje rennen, daar geniet hij van.

Jack is vorig jaar beoordeeld door een lokale Herder trainer.

De conclusie van de trainer was dat  Jacky een baasje heeft gehad en waarschijnlijk probeerde hem in een werkhond te veranderen,

iets wat Jacky niet is.

Iemand wilde hem veranderen in iets dat hij niet is  ...  om hem vervolgens in de steek te laten en in het asiel te dumpen.

Hij is misschien geen kampioen in wedstrijden, maar hij heeft zeker groen licht om als huisdier lid te worden van een fijn gezin waar hij een  normaal hondenleven kan leiden, wat hij zo nodig heeft en verdient.

Jacky vindt harde geluiden niet fijn en kan hier van schrikken.

Momenteel logeert hij samen met een lief teefje van zijn grootte en er zijn nooit problemen.

Net als wij is hij niet perfect. Hij kan niet bij katten zijn  en de trainer raadde hem aan om hem niet bij reuen of kleine honden te plaatsen.

Het wordt sterk aanbevolen om hem alleen, of met een teefje  van zijn grootte te plaatsen.

Enige kennis van dit type hond zou heel fijn zijn.

Als je Jacky eenmaal hebt ontdekt, ontdek je een bijzondere, geweldige hond, ik zou zelfs een beetje verlegen zeggen, vooral als het om knuffelen gaat. Hij lijkt verrast als iemand komt en hem wil knuffelen.

Jacky droomt van zijn eigen familie. Bent u dit?

Wij staan in contact met de verzorgster van Jacky

Na een positieve procedure zal jacky zo snel mogelijk naar zijn nieuwe familie afreizen.

Naam: JACKY
Leeftijd: Geboren  geschat  2010 (schatting  gedaan op basis van zijn gebitstatus) maar zijn leeftijd ligt dichter bij  8/9 jaar
Type: Belgische Mechelse herder  (vermoedelijke Franse lijn)
Formaat: Normale middelmaat
Kan met kinderen: Ja, geen drukke gezin(situatie)
Kan met andere honden: Ja, alleen bij zijn nieuwe familie als enigste hond of bij  een lief teefje van hetzelfde formaat
Kan met katten: Neen
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor JACKY is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusiefde verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen metEuropees gecertificeerde Trace dierenvervoerfirma's