Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » HERO (Middelmaat)

HERO (Middelmaat)

HERO IS EEN LEUKE MENSGERICHTE HOND
Hero is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Hero

Hero geniet van een beetje aandacht
Lieve Hero

Momenteel is het hartje winter, veel nattigheid en winterse omstandigheden, meer werk voor de vrijwilligers in de opvang en te lastige omstandigheden om goed beeldmateriaal te maken van de honden. Als u serieuze interesse heeft nodigen wij uit ons intake-formulier in te vullen, na ontvangt en als wij denken dat u een goede match kunt zijn, vragen wij beeldmateriaal specifiek op. Wij hopen op uw begrip.

Wie wordt het maatje met deze prachtige mensgerichte hond

Hero is mensgericht, zoekt contact met de verzorgsters in het asiel waar hij noodgedwongen logeert. Hero kan mee lopen aan de riem. Met de andere honden kan hij goed opschieten.

Hero kan als enige hond maar ook geplaatst worden binnen een situatie waar al een andere hond is.

Wie gaat met deze prachtige knul een band aan voor het leven?

Hero is gered door ons contact Crina Maria. Zij zag deze schoonheid in het dodingsasiel en redde hem hieruit. Nu logeert Hero in haar prive-asieltje en zijn wij op zoek naar zijn match.

In Roemenië maakt hero geen kans op een liefdevol leven.

Zodra de juiste match voor Hero is gevonden, reist deze knapperd met de happy-bus naar Nederland.

Naam: HERO
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren in 2016
Formaat: Middelmaat, ongeveer 50 cm
Type: Prachtige onbekende kruising, iets ruwharig
Kan met kinderen: Ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor HERO is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.