Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » HERO (GERESERVEERD)

HERO (Middelmaat)

MOOIE LIEVE HERO MET ZIJN PRACHTIGE OGEN EN LANGE WIMPERS
Hero is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Hero

Hero geniet van het kriebelen

Hero mee met de picnic

Hero kroelt met recuer Christine

Hero verblijft in Nederland en moet wegens trieste prive omstandigheden herplaatst worden.

Hero is een hele lieve vriendelijke, vrolijke hond. Zijn baasjes hebben te hard met hem gewerkt met te hoge verwachting in een zeer korte tijd, wat niet wenselijk is ( hoe goed zijn baasjes dit ook bedoelt hebben, tel hier veranderingen in de prive situatie op en minder tijd voor Hero door meer werkuren.

Toen ik net in Nederland was vond ik alles héél erg spannend, maar inmiddels ben ik op hondentraining en hier heb ik al wat dingen geleerd. Ik kan soms een beetje grappig ondeugend zijn, maar dan wil ik aandacht en spelen.

Hero heeft de hondenschool met vlag en wimpel doorlopen. gezien de omstandigheden vinden wij dit erg knap van Hero. Maar ondanks dat is het acclimatinsering proces te snel gegaan voor Hero, waardoor hij toch aan teveel prikkels werd blootgesteld in een te korte tijd. Immers is Hero pas 2 maanden in Nederland.

Helaas door verdrietige prive omstandigheden kan Hero niet langer blijven, dit is absoluut niet de schuld van Hero. De baasjes hebben er alles aan gedaan om een oplossing te vinden zodat hij niet herplaatst hoefde te worden. Maar helaas zijn de omstandigheden zodanig, dat herplaatsing noodzakelijk is.

Hero is een hond die graag leuke activiteiten met zijn toekomstige baasjes wil ondernemen, zijn huidige baasjes kunnen hem dit niet meer bieden.

Wij zoeken dan ook een baasje of familie met inzicht en voldoende tijd en liefde zodat Hero in zijn tijd en tempo kan acclimatiseren.

De baasjes van Hero vertellen

mijn naam is Hero ik ben ongeveer 3 jaar oud. Mijn ras is onbekend, maar als ik de mensen mag geloven dan ben ik ontzettend knap met mijn sprekende bruine ogen, grote wimpers en mooie snor.

Ik hou heel erg van buiten zijn, ik speel wandel en ren graag daar geniet ik heel erg van. Ik ben dol op trektouwen en als je een balletje gooit, dan ga ik die heel graag weer voor je ophalen. Maar wat ik nóg leuker vind is spelen met andere hondjes. Hoe meer, hoe beter. Als ik andere hondjes zie dan maak ik van blijdschap een een pirouetje.

Stoere mannetjes, parmantige vrouwtjes, het maakt mij niet uit ik vind ze allemaal aardig.

Lekker knuffelen daar hou ik ook van en breng graag veel tijd door met mijn baasjes, al kan ik ook prima even alleen thuis blijven.( in een nieuwe situatie dient dit weer rustig aan opgebouwd te worden) Het leukste vind ik om samen met bmijn baasjes nieuwe dingen te leren. Ik ben namelijk een hele slimme hond en hou van gezelligheid en aandacht.

Een druk stadscentrum maakt mij doodongelukkig. Net als gebouwen met veel trappen of een lift. Ik zou een tuin heel erg fijn vinden, als je een bos, park, natuurgebied of strand in de buurt hebt, dan maak je mij heel erg blij en gelukkig Ik vind het prima om daar achterin de auto naartoe te gaan. Aan de lijn lopen kan ik inmiddels uitstekend.

Bij welk baasje mag ik gelukkig gaan worden?

Hero is gered door ons contact Crina Maria uit Roemenie , zij zag deze schoonheid in het dodingsasiel en redde hem hieruit.

Zodra de juiste match voor Hero is gevonden brengen wij u in contact met de huidige adoptanten voor een kennismaking.

HERO

Geslacht: Reu

Leeftijd: tussen de 4 & 5 jaar( Maar is door de dierenarts in Nederland jonger geschat )

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising, iets ruwharig

Kan met kinderen: Wij plaatsen Hero niet bij kinderen

Hondenmaatje nodig: Niet perse mits er voldoende aandacht is

katten: Onbekend

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseered/Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst