Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » HENRY ( Middelmaat )

HENRY (MIDDELMAAT)

VRIENDELIJKE ZACHTAARDIGE OUDERE REU HENRY, WELK LIEF BAASJE WIL HEM VOOR DE REST VAN ZIJN LEVEN EEN WARM MANDJE GEVEN.

Henry is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk binnenkort hieronder de video's van Henry

Lieve leuke en slimme oudere reu Henry is gek op mensen. Hij vind alle honden in het prive asieltje leuk, maar is ook gesteld op zijn rust.
Henry is erg blij als de verzorgers hem komen bezoeken in zijn kenneltje. Hij komt graag een knuffel halen. Het is een vriendelijke lieve hond.

Voor Henry zoeken wij een baasje die hem nog een fijn en liefdevol leven willen geven. Henry kan alleen geplaatst worden, maar als er een hond aanwezig is, dan is dat ook prima.

Henry kan goed mee lopen aan de riem.

Denkt u het juiste baasje te zijn voor Henry, heeft u serieuze interesse en denkt u een goede match te zijn met deze lieverd. Dan nodigen wij u uit te reageren.

Wij staan in direct contact met de opvang van Henry.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Henry: (Rescuer Crina )
Henry is gered van de snelweg. Hij liep daar in de berm wat zeer gevaarlijk was. Gelukkig is hij gered en heeft zijn eigen onderkomen in het sheltertje bij Crina.
Crina wenst voor hem een fijn liefdevol huis. De winters zijn hard voor oudere honden, en de zomers veel te heet.

Zodra de juiste match voor Henry is gevonden reist hij met de Happy-bus naar Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft heeft Henry geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

HENRY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Ongeveer tussen de 8 en tien jaar 2011/2013
Formaat: Middelmaat
Type: Herder kruising
Energie level: Laag/gemiddeld
Sociaal: Ja wel eerst acclimatiseren
Kan met kinderen: Wij plaatsen Henry niet bij een gezin met kinderen
Hondenmaatje nodig: Hoeft niet maar kan wel
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd; Ja
Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd/Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Henry  is:  € 225,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst