Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » GUUS ( GERESERVEERD)

GUUS ( Kleine middelmaat )

Geweldig leuk ventje GUUS

Guus is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van dit leuke ventje via onderstaande links

Guus te midden van de damesclub

Belle, Nina en Guus

Wat een vriendje is Guus! Dit gezellige mannetje is prettig gezelschap en op zoek naar een dito baasje.

Guus is een jong reutje van ongeveer 2 jaar, Guus is mensgericht en prima met andere hondjes. Helaas wilde zijn baasjes hem niet meer en zo belande Guus in het dodingsasiel waar gelukkig een lieve dame hem samen met andere hondjes uithaalde.

Voor Guus zijn wij opzoek naar een fijn baasje die ondanks dat Guus een geweldig leuk hondje is ook begrijpt dat Guus binnen een nieuwe situatie toch tijd nodig heeft om te acclimatiseren en om samen een band op te bouwen.

Guus is een hondje waarvan wij denken dat hij na het proces van acclimatiseren past binnen een gezellig gezin, geen jonge kinderen, die hem vertroetelen en samen met hem leuke dingen willen ondernemen zoals een heerlijk wandeling op het strand.

Als u denkt de match te zijn voor Guus nodigen wij u uit het intake-formulier in te vullen Guus is 1 van de 5 hondjes die in onze opdracht is gered en die door onze stichting financieel wordt gesponsord voor kosten opvang in dit asieltje.

Zodra voor Guus de juiste match is gevonden mag hij zijn koffertje pakken medio vanaf 2de week september.

Helaas heeft hij in zijn geboorteland Roemenie geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: GUUS

Geslacht: Reu

Leeftijd: ongeveer 2 jaar, geboren halverwege 2018

Formaat: klein middelmaatje 38 cm 10-12kg

Type: Hele leuke onbekende kruising met langere rug (Teckel?)

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja > 12 jaar obv ouders/verzorgers

Chip registratie; Ja

Gecastreerd: Wordt binnenkort gedaan.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor Guus is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.