Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » Gary (Kleine middelmaat)

Gary (Kleine middelmaat)

GARY SMACHT NAAR LIEFDE, WIE VALT VOOR DIT MOOIE MANNETJE!

Gary is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

GARY is een geweldig leuk en vriendelijk reutje, een kleine tot normale middelmaat.

Gary houdt van/ zoekt naar genegenheid, liefde en aandacht, maar verblijft helaas in een groot asiel.

Gary wacht al een tijdje op een mooi aanbod van een lief baasje. Het is een lief verlegen ventje met een gezond portie nieuwsgierigheid.

Je ziet dat hij toenadering wilt zoeken maar met zoveel lawaai en andere honden om je heen,is dat nog niet zo gemakkelijk aangezien de verzorgsters ook weinig tijd hebben om te kunnen geven wat de hond nodig heeft. Ze zien dat Gary contact wil, hij heeft alleen een kans nodig! Een lief baasje met wat geduld en liefde..

Als u op zoek bent naar een leuke hond, heeft u voldoende tijd? Lees dan zeker verder.

Binnen het grote asiel is er bijna geen tijd voor aandacht voor de honden die er verblijven in de kille kennels.

De handen zijn gevuld met de verzorging van alle honden die hier verblijven. Slechts een heel klein team van een stichting ter plaatsen neemt al het werk op zich, zonder enige hulp of subsidie.

Daarom is ons gevraagd voor Gary op zoek te gaan naar een baasje, die begrijpt dat Gary zal moeten acclimatiseren, en in het begin verlegen zijn maar met geduld en inzicht van zijn nieuwe baasje(s) krijg je een super lief maatje voor het leven.

Zodra de juist match is gevonden reist Gary naar Nederland., in zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: GARY
Geslacht: Reu
Leeftijd: 6 - 6,5 jaar
Formaat: Kleine Middelmaat (40-45 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising
Sociaal: Ja, in het begin verlegen
Kan met kinderen; Ja >14 jaar geen drukke (gezins)situatie
Kan met katten: Onbekend, kan helaas niet getest worden
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor Gary is: 295,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com