Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » FRED & GINGER (Klein)

FRED & GINGER (Klein)

FRED EN GINGER, EEN SETJE VOOR HET LEVEN

Beide zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via onderstaande linkjes hoe leuk dit duo is!

Twee blije hondjes
Wat een schatjes
Twee vriendjes voor het leven

Ginger en Fred zijn een ontzettend lief koppeltje, daarom worden zij samen bemiddeld.
Zowel Ginger als Fred zijn kleine hondjes van ongeveer 30 cm. Beide zijn heel sociaal en vriendelijk tegen mensen en andere honden. Soms heeft Fred een beetje haantjesgedrag naar andere reutjes maar dit is goed te begeleiden

Ginger is het witte teefje. Zij hangt ontzettend aan kleine Fred, die haar grote liefde is
Fred is het wit/ zwarte kleine reutje op de foto;s. Fred is een ontzettend lief en grappig klein reutje.

Beide hondjes zijn gered door Roxana een goede vriendin van ons contact Lorena. Deze kleintjes logeren nu binnen een kennelsituatie, maar wij zien dit lieve koppeltje liever samen in een warm mand met veel liefde en aandacht in plaats van in een kooi...

Beide kleintjes zijn uit de auto gezet op een parkeerplaats, waar zij stonden te wachten op het baasje die niet meer terugkwam.

Roxana trof hen aan en nam beide mee naar de opvang, waar zij nu noodgedwongen verblijven tot er betere tijden aanbreken, een warm mandje.

Wie valt op deze 2 kleine schatjes?

Zodra er een geschikte match is voor dit liefdes duo, mogen zij hun koffertje pakken naar Nederland.
In hun eigen land, Roemenië, maken deze dieren geen enkele schijn van kans.

Naam: FRED
Geslacht: Reu
Leeftijd: Ongeveer 4,5 jaar
Formaat: Klein, 30 cm
Type: Lieve kruising, wellicht met Corgi
Sociaal: ja
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden : Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Naam: GINGER
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer 2 jaar
Formaat: Klein, 30 cm
Type: Lieve kruising, wellicht met Corgi
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/ verzorgers
Kan met katten: onbekend
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons INTAKE formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor FRED EN GINGER samen is: € 595,00 .
Omdat het om twee honden gaat, geven wij 50% korting op de veiligheidstuigjes

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de honden.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.