Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ETHAN ( Middelmaat )

ETHAN ( Middelmaat )

ONTZETTEND LIEVE ETHAN,
ETHAN is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Ethan is een hele lieve verlegen hond die al 2 jaar in het asiel verblijft. De herrie en vele prikkels hebben hem voorzichtig en aftastend gemaakt. Dag in dag uit geen rust en geen eigen mand, geen eigen voerbak, onder weersinvloeden, in een kille ongezellige kennel in Roemenië.

Hij mist liefde en aandacht ontzettend en kan niet wennen aan het koude beton, en verdiend een kans, hij is een lieverd.
Ethan is een lieve hond waarvan wij en de vrijwilligers denken dat met tijd, rust en geduld hij weer zichzelf kan worden.

Naam: Ethan
Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 5/6 jaar
Formaat: Normale middelmaat (50 cm)

Type: Lieve, verlegen kruising
Sociaal: Ja heel vriendelijk
Kan met kinderen: Ja, wij plaatsen hem niet binnen een drukke gezinssituatie met jonge kinderen
Kan met katten: Onbekend, kan niet getest worden
Gevaccineerd : Ja
Gecastreerd: Ja

Zodra de juiste match voor Ethan gevonden is reist hij naar zijn nieuwe baasje in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans tot een fijn en gelukkig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor ETHAN is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com