Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ELMO ( Middelmaat )

ELMO ( Middelmaat )

ONTZETTEND LIEVE ELMO,
ELMO is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Zie hier de video's van Elmo in zijn kennel:

Wie ziet de ware schoondheid van Elmo? Donkere honden vallen minder op in het grote asiel...
Zo ontzettend jammer, Elmo is namelijk een hele lieve hond met groot potentie voor adoptie, d.w.z. een lief en fijn karakter.
Elmo verdient zeker een liefdevol baasje.

Elmo verblijft noodgedwongen in het grote asiel van Botosani. In zijn kennel dient hij het hok te delen met andere honden, heeft hij geen eigen voerbak, kortom er is altijd stress door de drukke omstandigheden binnen dit asiel.

De verzorgster van Elmo vertelde ons dat Elmo een hele lieve hond is die zeker na het proces van acclimatiseren een fijne hond is.
Kortom heeft u geduld en inzicht met voldoende tijd, dan bent u de juiste kandidaat voor deze knappe reu.

Kijkt u eens naar de video's hierboven... Hierop kunt u zien dat Elmo contact zoekt met zijn verzorgers.
Helaas kunnen zij niet de tijd vrijmaken om leuke dingen met hem te doen.

Daarom is onze stichting gevraagd om voor Elmo op zoek te gaan naar de juiste match.

Naam: Elmo
Geslacht: Reu
Leeftijd: 1,5 - 2 jaar
Formaat: Middelmaat (45-50cm)
Type: Lieve onbekende kruising
Sociaal: Ja, in het begin begeleiden. Elmo zal zeker de eerste periode afwachtend en verlegen reageren.
Wij plaatsen Elmo niet binnen een drukke gezinssituatie en/of woonomgeving

Gecastreerd: Wordt gedaan

Zodra de juiste match gevonden is reis Elmo naar zijn nieuw baasje(s) toe in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië maakt deze lieverd geen kans op een gelukkig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor ELMO is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com