Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DUDU (Klein)

DUDU (Klein)

DUDU IS DE LIEFSTE

Dudu is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links de filmpjes van Dudu
Lieve knuffelkont Dudu
Dudu is lekker aan de wandel
Dudu in het park met zijn vriendjes (Dudu komt aan het einde erbij)

Dudu is vriendelijk naar iedereen, ook naar andere honden.

Het is het een speels slim mannetje, een enorme lieverd volgens zijn verzorgster Lara. kan hij goed mee lopen aan de riem en is gek op wandelen. Dudu is een super lief hondje voor iedereen en is graag in de buurt van zijn verzorgster, dat vind hij heel gezellig.

Er is ons gevraagd om voor Dudu een een heel fijn baasje te vinden. Dudu zou het heel gezellig vinden als er een hondenmaatje aanwezig zou zijn, die een maatje als Dudu kan waarderen :-) een lief speelmaatje is een vereiste! Hij is gek op spelen met andere hondjes.

Houd u van lekkere wandelingen maken, Heeft u een leuk speelmaatje voor Dudu. Hou u van knuffelen en gezelligheid en heeft u genoeg tijd? dan nodigen wij u uit onze intake in te vullen.

Dudu is tijdens een koude winterdag vermoedelijk uit de auto gegooid.

Hij heeft nog een paar dagen rond gezworven in de hoop dat iemand hem mee wilde nemen.

Gelukkig ontfermde een kennis van ons contact in Roemenie zich over Dudu en heeft hem mee genomen naar huis.
Op dit moment woont op een erf met andere honden.

Als u denkt dat Dudu bij u past nodigen wij u uit onze intake in te vullen. Voldoende tijd en begeleiding is van belang om samen een fijne band op te bouwen.

Wij staan in contact met Lara onze rescuer in Roemenie.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Dudu geen kans op een veilig en mooi leven.

Zodra het juiste baasje voor Dudu is gevonden reist hij zo snel mogelijk naar Nederland.

Naam: DUDU

Geslacht: Reu

leeftijd: Geboren november 2016

Type: Leuke onbekende Kruising

Formaat: Groot (30-35 cm)

Energieniveau: Gemiddeld tot hoog

Kan met kinderen; Ja > 12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met katten: Nee

Chipregistratie: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor DUDU is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.