Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DOBEY ( Middelmaat )

DOBEY ( Middelmaat )

DOBEY LEUKE SPEELSE REU

Dobey is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van lieve Dobey

Kijk dat lieve koppie nou...!

Dobey is een leuke vrolijke reu, speelt graag met de andere honden in de kennel Hij vindt alle honden en mensen erg leuk, in het begin is hij een beetje verlegen, maar hij daagt al gauw uit en rent alle kanten op om maar te mogen spelen.

Voor Dobey zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig honden maatje, waar Dobey zich aan op kan trekken. Een baasje die inzicht heeft en weet wat een hond nodig heeft. Dobey is nog geen riem gewend, maar met oefenen komt het zeker goed.

Florin onze rescuer verteld:

Dobey is gered uit het dodingasiel op verzoek van onze stichting. Hij was erg mager en hongerig. Gelukkig maakt Dobey het nu weer goed en is ons gevraagd een lief baasje te vinden voor hem.

Zodra de juiste match is gevonden mag Dobey meereizen met de Happy bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Dobey geen kans og een veilig liefdevol leven.

Naam: DOBEY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2016
Formaat: Middelmaat (ongeveer 45 cm)
Gewicht: 12 kg (moet nog iets aankomen)
Type: Onbekende kruising
Energie level: Hoog
Kan met kinderen: Ons beleid > 14 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is Dobey is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst