Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DIXIE ( Middelmaat )

DIXIE ( Middelmaat )

VROLIJK LIEF REUTJE DIXIE,
DIXIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een filmpje over Dixie door op onderstaande link te klikken

Een leuk filmpje van Dixie in verschillende situaties (mei 2020)
Dixie geniet van het spelen met een balletje!
Dixie speelt met Heidi

Dixie en Heidi spelen met een bal

Sinzy ons contact in Roemenie was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan.
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Dixie is klaar voor een nieuw leven bij een fijne familie.
Dixie logeert tijdelijk bij een gastouder.

Waar blijft mijn toekomstige familie nou? Ik ben Dixie en hou van gezelligheid en om leuke activiteiten te ondernemen. Houd u van gezelligheid en bent u ondernemend? Dan wacht ik met smart op een berichtje, dat ik ook mijn koffertje in kan pakken :-)

Zijn opvang mama verteld over Dixie:

Fluffy ventje, altijd heel blij, en enthousiast.

Wij oefenen om met Dixie aan de lijn te lopen en dat gaat steeds beter :-)

Even heerlijk gek doen en rennen als we met hem spelen. Hij is altijd lief met zijn ronde bruine ogen en word zelfs steeds liever. Toen hij 2 maanden oud was, sprong hij altijd over zijn broertjes heen om ze een kus te geven of om in onze armen te springen.

Hij stopt niet met zijn staart kwispelen wanneer hij zijn verzorger ziet en hij doet er alles voor om een kusje(s) te krijgen, en natuurlijk zal hij proberen je hele gezicht af te likken.

Hij is ook zeer verantwoordelijk als er iemand langs de poort loopt, kan die niet voorbijgaan zonder dat hij laat weten dat hij er is, zodat het baasje op de hoogte is.

Maar hij begrijpt snel wanneer het in orde is, het is een slim ventje. Ook vind hij het geweldig om met andere honden te spelen, en katten vind hij ook lief.

Kortom een gezellig blij lief ventje die een baasje zoekt die tijd heeft om leuke activiteiten met hem te ondernemen en een leuk honden speelmaatje heeft.

NAAM: DIXIE
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren februari 2019
Formaat: Middelmaat ongeveer (50 cm) op volwassen leeftijd
Type: Prachtige kruising
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, hij is immers een jonge hond

Gecastreerd: Ja

Zodra de juiste match voor Dixie is gevonden mag hij op reis naar zijn nieuwe baasjes in Nederland

In zijn geboorteland Roemenië heeft Dixie geen kans op een gelukkig en veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor DIXIE is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's