Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DIXIE ( Middelmaat )

DIXIE ( Middelmaat )

VROLIJK LIEF REUTJE DIXIE,
DIXIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een filmpje over Dixie door op onderstaande link te klikken

Dixie geniet van het spelen met een balletje! (nieuw)
Dixie speelt met Heidi

Dixie en Heidi spelen met een bal

Sinzy ons contact in Roemenie was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan.
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Alle pups zijn gered en verblijven nu bij haar in de opvang.
Dixie is klaar voor een nieuw leven bij een fijne familie.
Dixie logeert tijdelijk bij een gastouder binnen een huiselijke situatie.

Zijn opvang mama verteld over Dixie:

Fluffy ventje, altijd heel blij, kan niet stoppen met springen en rennen als we met hem spelen.

Hij is altijd lief met zijn ronde bruine ogen en word zelfs steeds liever. Toen hij 2 maanden oud was, sprong hij altijd over zijn broertjes heen om ze een kus te geven of om in onze armen te springen.

Hij stopt niet met zijn staart kwispelen wanneer hij zijn verzorger ziet en hij doet er alles voor om een kusje(s) te krijgen, en natuurlijk zal hij proberen je hele gezicht af te likken.

Hij is ook zeer verantwoordelijk als er iemand langs de poort loopt, kan die niet voorbijgaan zonder dat hij laat horen dat hij er is, zodat het baasje op de hoogte is :-) Maar hij begrijpt snel wie een vriend is en erbij hoort. Hij blaft een paar keer totdat hij zeker weet dat het echt vrienden zijn.

Hij speelt ook graag met honden en katten.

Kortom een super ventje, een maatje voor het leven <3

NAAM: DIXIE
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren februari 2019
Formaat: Middelmaat ongeveer (50 cm) op volwassen leeftijd
Type: Prachtige kruising
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, hij is immers een jonge hond

Zodra de juiste match voor Dixie is gevonden mag hij op reis naar zijn nieuwe baasjes in Nederland

In zijn geboorteland Roemenië heeft Dixie geen kans op een gelukkig en veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor DIXIE is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com