Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DINO (Kleine middelmaat)

DINO (Kleine middelmaat)

ENTHOUSIASTE DINO

Dino is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Dino is een heerlijk enthousiast ventje, die in de bloei van zijn leven is.

Dino houdt van spelen en aandacht en wacht met smart op een baasje dat hem dat wil geven.

Dino heeft in een dodingsasiel gezeten, waar hij zijn kans schoon zag en dacht "Wegwezen hier"! Het lukt hem om de benen te nemen

uit dit asiel. Hij werd weer gevangen en kort daarna gered door Crina. Hij verblijft nu in het prive asieltje van Crina, maar wil echt wel heel graag een eigen mandje en een warm plekje bij de kachel in plaatst van zijn koude natte kenneltje.

Dino maakt in zijn geboorte land geen kans op een veilig en liefdevol leven en daarom helpen wij hem met zijn zoektocht naar een baas.

Zodra er een juiste match gevonden is mag Dino naar zijn nieuwe familie toe.

Naam: DINO
Geslacht: Reutje
Leeftijd: 5 jaar
Formaat: Kleine middelmaat 40-45 cm
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal; Ja Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor DINO is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.