Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » DAVE (Middelmaat)

DAVE (Middelmaat)

SPEELSE LEUKE VROLIJKE DAVE
Dave is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Dave is een vrolijke blije jongen, en net als zijn broertjes Darius en Duke, is hij gek op spelen, en de verzorgers een knuffel brengen. Liefst speelt hij de hele dag met zijn broertjes en andere honden.

Dave en zijn broertjes werden met 10 weken oud gevonden in een heg in een hele drukke woonwijk. Gelukkig werden ze gevonden door ons contact Gabriella in Roemenië.

Nu twee jaar later zitten de broertjes nog steeds in de shelter, en is ons gevraagd hen te promoten zodat Dave en zijn broertjes ook kans maken op een lieve baas, en deze hen wegwijs maakt in de wereld van huisje, boompje beestje.

Bent u het baasje die Dave een fijn mandje wilt geven, die Dave leert wat het is om hond te kunnen zijn. Immers Dave moet nog van alles leren.

Het zou fijn zijn voor Dave als er een leuk stabiel hondenmaatje aanwezig is waar hij zich aan op kan trekken en lekker mee kan spelen.

Wij staan in contact met de verzorgers van Dave.

Zodra de juiste match is gevonden voor Dave reist hij af naar Nederland In zijn geboorteland Roemenie, heeft deze leuke hond geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: DAVE

Geslacht: Reu

Leeftijd: 2 jaar

Formaat: Middelmaat gewicht ongeveer 20 kg

Type: Prachtige onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld tot Hoog hij is immers een jonge hond

Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met katten: Onbekend, kan getest worden.

Europees paspoort: ja

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor DAVE is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.