Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » CODY (Klein)

CODY  (Klein)

CODY, kleine schatje, verdient alle liefde van de Wereld

CODY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Helaas zijn er van Cody niet veel foto;s deze vragen wij zeker op zodra er een serieuze kandidaat is voor hem.
Door de zorg voor alle honden, door Crina alleen in haar asiel, is het lastig om op dit moment hiervoor  tijd vrij te maken.
Zodra er nieuwe foto;s beschikbaar zijn plaatsen wij deze hier en op onze FB pagina.

Cody is wellicht niet de jongste, maar wel 1 van de allerliefste en grappigste hondjes binnen het asiel van Crina.

Cody is vrolijk en geniet van aandacht. Helaas is het asiel hiervoor niet de juiste plek en daarom is aan ons gevraagd voor deze kleine schat op zoek te gaan naar de juiste match.

Zijn verhaal:

Cody heeft een liefdevol baasje gehad, daar had hij het goed.

Maar helaas werd zijn baasje ziek en overleed.....

De nabestaande wilde Cody niet en zette hem gewoon zonder pardon op straat!!

Ons contact Crina hoorde hiervan en haalde Cody direct op.

Ondanks dat Cody ongewenst was en nu in het asiel verblijft, heeft hij zijn vrolijke karakter behouden en

zijn wij op zoek naar dat ene baasje die hem een fijn vervolg van zijn leven wilt bieden.

Bent u die persoon die van gezelligheid houdt, een wandelingetje, een spelletje doen met Cody? Dan nodigen wij u uit om te reageren.

Wij vragen u online ons intake-formulier in te vullen. Onze werkwijze en intake kunt u ook vinden op onze website,
zie hiervoor de buttons op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Cody is gevonden, reist dit kleine manneke naar NL, weg uit het kille asiel.

Geslacht: Reutje

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2012-2013

Formaat: Klein

Type: Grappige en lieve onbekende kruising

Energie nivo: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja, gelijkwaardig formaat en energie-nivo

Kan als enige hond worden geplaatst:   JA

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor CODY is:  € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst