Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » CHOCO (Middelmaat)

CHOCO (Middelmaat)

CHOCO, VERLEGEN REUTJE ZOEKT IEMAND DIE HEM BEGRIJPT!
Choco is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Choco:
Deze volgen binnenkort

Nieuwe foto's volgen snel!

Choco heeft het niet gemakkelijk gehad. Sinds 2019 zit hij in een sheltertje bij Crina onze rescuer. Voor Crina en Cristina is Choco erg lief en aanhankelijk. Maar naar vreemde mensen toe is hij heel erg verlegen.

Dat is natuurlijk ook niet zo raar als je in een dodingshelter hebt gezeten, en daarvoor op straat geleefd.

Choco zal als hij in zijn eigen tijd mag acclimatiseren, en leren wat het is om een eigen plekje te hebben, een vriendelijke hond zijn. Crina wil hem echt een kans geven en vraagt of wij Choco willen bemiddelen.

Wij zoeken voor Choco ervaren baasjes of baasje die snappen dat Choco alles in zijn eigen tijd dient te doen. Choco heeft echt het vertrouwen in de mens nodig om de hond te kunnen zijn die hij wilt zijn. Met veel liefde en geduld zal dit mannetje leren wat een familie is.

Een huis met een ruime goed afgezette tuin, en als enigste hond dat is een vereiste voor Choco.

Choco loopt nog niet aan de riem. Wij plaatsen Choco niet bij kinderen.

Wie gunt dit mannetje nog een paar liefdevolle jaren, en heeft de tijd, liefde en geduld?

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het online intakformulier in. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

Het verhaal van Choco:

Choco is door ons contact Crina gered uit de public shelter Santuhelm. Vlak voor dat deze opgeheven werd. Hij was een van de laatste honden die gered is door Crina. Hij verblijft bij Crina in het prive sheltertje, daar kon hij in alle rust acclimatiseren.

Wanneer er een geschikte baas voor Choco is gevonden mag hij met de happy- bus naar Nederland reizen.

Choco heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: CHOCOGeslacht: reuLeeftijd: Ongeveer 8 jaar 2012/2013 Geschat door een dierenartsFormaat: MiddelmaatType: Leuke Onbekende kruisingEnergieniveau: GemiddeldSociaal: Ja na acclimatiserenKan met kinderen: Word niet met kinderen geplaatstKan met andere honden: Ja maar word niet met andere honden geplaatstHondenmaatje nodig: NeeKan met katten: OnbekendGevaccineerd: JaEuropees paspoort: JaChip registratie: JaGezondheidsverklaring: JaGecastreerd/Gesteriliseerd: Ja.

CHOCO

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2012/ 2013

Formaat: Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie nivo: Gemiddeld
Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Nee, wij plaatsen Choco niet in een gezin met kinderen.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, dit is een vereiste. Wij plaatsen Choco niet in een gezin met andere honden.

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  €225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst