Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » CHARLY (Middelmaat)

CHARLY (Middelmaat)

VROLIJKE VRIENDELIJKE CHARLY
Charly is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Charly
Charly snakt naar aandacht

Charly dankt zijn naam aan zijn vrolijke karakter, hij is lief, aanhankelijk mens en dier gericht. Charly speelt graag, maar heeft ook zijn rust momenten. In het prive asieltje bij Crina is hij een allemans vriend.

Wij zoeken voor Charly een baasje die weet een hond als Charly nodig heeft. Charly kan nog niet aan de riem lopen en zal hem geleerd moeten worden. Bent u degene die het baasje kan zijn voor Charly?

Charly was langs de weg voedsel aan het zoeken, toen de dierenarts van onze rescuer Crina langs reedt. Hij is terug gereden en heeft Charly meegenomen naar zijn praktijk, waar hij Crina belde om te vragen of zij hem op wilde nemen. Crina aarzelde geen moment en Charly zit veilig in haar kenneltje.

Zodra de juiste match is gevonden reist Charly met de happy-bus naar Nederland.

In Roemenië maakt Charly geen kans op een liefdevol huisje.

CHARLY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2017
Formaat: Middelmaat
Energie niveau: Gemiddeld/ hoog
Type: Onbekende kruising
Sociaal: Ja, moet wel eerst acclimatiseren
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor CHARLY is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.