Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » CHARLIE ( Klein/ kleine middelmaat )

CHARLIE ( Kleine middelmaat )

Ontzettend lief rustig ventje CHARLIE

Bekijk de video van dit fijne ventje via YouTube:

Kijk eens naar de mooie Charlie!

Charlie is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenië.

Charlie verblijft nu in het privé asiel van Florin en dankzij lieve donateurs kunnen wij de opvangkosten van 45 euro per maand nu betalen anders had Charlie nu nog in het doding asiel gezeten.

De verzorgers vertellen over Charlie dat hij een hele lieve en vriendelijke hond is.

Verder is Charlie een rustige hond die goed kan opschieten met andere honden. Lopen aan de riem gaat ook goed.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Charlie geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Charlie op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Charlie af naar zijn nieuwe baasje(s).

Naam: CHARLIE
Geslacht: Reu
Type : Onbekende kruising
Leeftijd: Augustus 2012
Formaat: kleine middelmaat (45-50 cm)
Gewicht: 12-13 Kilo
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd: Wordt binnenkort gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor CHARLIE is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com