Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » BUMPER ( Grote Middelmaat )

BUMPER (GROTE MIDDELMAAT)

BUMPER HOUDT VAN SPELEN MET ZIJN VRIENDEN

Bumper is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Bumper, klik op onderstaande linken:

Knappe Bumper

Voor een aai komt hij wel

Bumper is een vrolijke leuke speelse hond, Bij florin onze rescuer speelt hij graag met zijn andere honden vriendjes, en daagt ze af en toe uit voor een spel. Bumper vindt de verzorgers ook heel interessant, hij volgt ze en af en toe geeft die ze eens een flinke lik langs de handen. Bumpers vindt het heerlijk om geaaid te worden.

Voor Bumper zoeken wij een gelijkwaardig vriendje en een baasje die tijd en inzicht hebben om een rescue hond de huiselijke geneugten te leren. Bumper kan mee aan de riem maar moet wel geoefend worden.

Het verhaal van Bumper

Bumper is gered uit het dodingasiel op verzoek van onze stichting. Hij was erg mager en hongerig. Gelukkig maakt Bumper het nu weer goed en is ons gevraagd door Florin een huisje te vinden voor hem.

Zodra de juiste match is gevonden voor Bumper dan mag hij afreizen met de happy-bus naar Nederland

In zijn geboorteland Roemenië heeft Bumper geen kans op een veilig liefdevol leven.

Naam: BUMPER
Geslacht: Reu
Leeftijd: Ongeveer 5 jaar 2015/2016
Formaat: Grote Middelmaat ongeveer 55 cm
Gewicht: 28 kg ( komt nog wat aan)
Type: Onbekende kruising
Energie level: laag/gemiddeld
Kan met kinderen: Ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Bumper is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst