Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » BEAU (Kleine middelmaat)

BEAU (Kleine middelmaat)

*** URGENT ***

VERLEGEN EN ZACHTAARDIGE BEAU

Beau is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Klik op onderstaande linkjes om filmpjes van Beau te zien.

Mooi reutje Beau

Beau laat zich aaien door de verzorger

Maak kennis met de mooie verlegen en zachtaardige Beau.

Beau zit al veel te lang in het nare kille asiel van Botosani. Deze kanjer heeft nog geen geluk in zijn leven gekend.

Vanaf zijn eerste levensjaar zit hij al in dit asiel en heeft maar geen geluk. Zijn 2 vriendjes, Tyron en Ben, zijn door onze stichting bemiddeld

en Beau blijft nu achter... en hij wacht al zo lang.

Dit kunnen wij niet accepteren. Na het horen van zijn verhaal zijn wij nu ook voor deze verlegen schoonheid op zoek naar de juiste match.

De lange jaren in het asiel hebben zeker zijn sporen op hem achter gelaten. Want 5 jaar lang heeft hij geen dag rust gekend.

Toch zoekt hij contact met de verzorgers en laat hij zich aanraken. Met heel veel tijd, geduld en liefde kan ook Beau iemands lieve vriendje worden! Na opbouw van vertrouwen in een nieuwe baasje, komt het met stapjes zeker goed.

Gezien zijn lange verblijf in het asiel bemiddelen wij Beau niet binnen een drukke situatie. Hij heeft al genoeg drukte gehad voor de rest van zijn leven.

Als u denkt dit lieve ventje te kunnen helpen aan een fijn leven neem dan met ons contact op. Beau heeft tijd nodig om te acclimatiseren

Het is van belang dat u als geïnteresseerde beseft dat het acclimatiseren van dit lieve manneke wat zo graag wilt, een langere periode duurt. Alleen als u de rust, het geduld hiervoor kan opbrengen, nodigen wij u uit voor deze kleine lieverd te reageren.

Wie gaat er voor deze lieverd voor dat het te laat is en hij door de koude en stress de situatie niet meer aankan.
Help ons kansarme honden helpen

Naam: BEAU
Geslacht: Reu
Leeftijd: ongeveer 6 jaar oud
Formaat: Kleine middelmaat (40-45 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising
Sociaal: Beau heeft rust en begeleiding nodig om haar nieuwe situatie te leren kennen.
Kan met kinderen: Wij plaatsen hem niet binnen een drukke (gezins- en/of woon-)situatie.
Kan met katten: Onbekend, kan niet getest worden
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring: ja
Gecastreerd; Ja

Zodra de juiste match en situatie voor dit lieve hondenkind is gevonden reist hij naar NL. In het grote kille koude asiel van Botosani (Roemenie) heeft deze lieverd geen schijn van kans op een beter leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor BEAU is: 295,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com