Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ATOS (Middelmaat)

ATOS (Middelmaat)

SPONTANE VROLIJKE SPEELSE ATOS, WIL GRAAG EEN BAASJE DIE MET HEM SPEELT
Atos is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Atos

Atos in het asiel bij Crina
Atos krijgt op zijn vindplaats eerst eten
Atos op de plek waar hij is gevonden

Atos is een zeer vriendelijke speelse allemans vriend. Het is een hele leuke hond die houdt van mens en dier.
Atos is gek op spelen en gezelligheid. De aandacht die hij krijgt van de verzorgers in het kenneltje neemt die met beide pootjes graag aan.

Wij zoeken voor Atos een baas die snapt wat een hond nodig heeft, dat de hond eerst dient te acclimatiseren, en in zijn eigen tijd met alle liefde en geduld kan leren hoe het huiselijke leven is. Een gelijkwaardig honden maatje is een vereiste.

Atos houd van wandelen en spelen, heeft een riem om gehad maar moet nog wel mee geoefend worden.

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het online intakeformulier in. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Atos:

Atos is gevonden bij een grote vuilnisbelt, waar hij op zoek was naar voedsel. Gelukkig was Crina daar en Atos kwam gelijk op haar af.
Bekijk onze video maar eens op de website. Nu is Atos bij Crina in haar prive asieltje en wacht hij op zijn gouden mandje.

Atos heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Atos afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: ATOSGeslacht: reuLeeftijd: Eind 2019 begin 2020 Formaat: MiddelmaatType: Leuke Onbekende kruisingEnergieniveau: Gemiddeld/Hoog immers het is een jonge hondSociaal: JaKan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezin) situatieKan met andere honden: JaHondenmaatje nodig: Ja Kan met katten: OnbekendGevaccineerd: JaEuropees paspoort: JaChip registratie: JaGezondheidsverklaring: JaGecastreerd/Gesteriliseerd: Ja.

ATOS

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2019/ 2020

Formaat: Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie nivo: Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Nee, Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst