Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ANGEL (Kleine middelmaat)

ANGEL (Kleine middelmaat)

LIEF SPEELS KERELTJE ANGEL
Angel is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van ANGEL
Kijk eens hoe lief

Vriendelijk speels mannetje, geniet van de aandacht die hij krijgt van de verzorgers. Een aai, even laten rennen, hij geniet ervan. Angel kan goed met de andere honden overweg.

Wij zoeken voor Angel baasjes die lekker willen wandelen met Angel en misschien zelfs een hondenmaatje hebben. Bent u degene die Angel een fijn mandje wilt geven ? Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Angel werd gevonden vastgebonden aan een riem langs de weg. Gelukkig heeft Florin hem opgehaald en hem onder gebracht in zijn prive asiel.

Zodra de juiste match voor hem is gevonden reist Angel met de happy-bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Angel geen kans op een veilig en liefdevol leven..

Naam: ANGEL

Geslacht: Reu

Formaat: middelmaat

Leeftijd: April 2020

Kan met kinderen: Ja, geen drukke (gezin)situatie

Gecastreerd: Wordt nog gedaan voor vertrek

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ANGEL is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.