Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ANDREAS (Kleine middelmaat)

ANDREAS (Kleine middelmaat)

SCHAT VAN EEN REUTJE ANDREAS

Andreas is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van deze lieverd, klik op onderstaande link.

Andreas deelt graag kusjes uit
Andreas wil spelen met Crina

Andreas is een vriendelijke hond en goed met andere honden. Hij houdt van knuffelen en kusjes geven.

Andreas verbleef in de buurt van een school, waar hij was achtergelaten! De kinderen daar waren niet vriendelijk voor Andreas en hebben hem zo hard in zijn achterpoot gebeten, dat zijn pootje zwaar gewond was. Andreas heeft een operatie moeten ondergaan, maar gelukkig is hij weer helemaal hersteld en klaar om bij een lief baasje te komen wonen.

Ons contact Crina heeft zich over Andreas ontfermd en ons gevraagd of wij een lief baasje willen zoeken. Wij gunnen Andreas natuurlijk meer dan een betonnen vloer in weer, wind en kou.

Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding en opvoeding van een jonge hond, en vind u het leuk om met de hond activiteiten te ondernemen. Bent u het baasje om Andreas te laten zien en voelen dat men van hem kan houden. dan nodigen wij u uit om te reageren.

Wij plaatsen Andreas niet bij een gezin met kinderen.

Wij staan in contact met de verzorgster van Andreas

Zodra de juiste match is gevonden voor Andreas, reist hij af naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië, heeft Andreas geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: ANDREAS
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2019
Formaat: kleine middelmaat (40 - 45 cm )
Gewicht: 20 tot 22 kg
Energie level: Normaal tot hoog. ( jonge hond)
Kan met kinderen: oudere kinderen vanaf 16 jaar
Kan met katten: onbekend
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ANDREAS is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.