Home » Honden vanaf 1 jaar » ODY ( GERESERVEERD )

Ody (Klein)

ODY IS GERESERVEERD

KIJK TOCH EENS NAAR DIT LIEVE KLEINE MANNEKE... ODY

Ody is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Ody was gereserveerd, maar helaas gaat dit niet meer door.

Bij wie mag dit schatje komen wonen? De winter staat voor de deur en voor dit kleine oudere ventje is dit geen prettig vooruitzicht!

ODY gevonden door de man van Gabriela aan de kant van de weg, niet ver van de plek waar ook Melody is aangetroffen.

ODY heeft duidelijk een baasje gehad en nu als oud vuil uit de auto gezet......

ODY was gelukkig in goede conditie en direct meegenomen naar de kleine shelter en dierenarts.
ODY is een heel erg lief en aanhankelijk ouder hondje die geniet van aandacht. Andere hondjes zijn geen probleem .

Ody wandelt mee aan een riempje. Zijn onderbeet is geen belemmering, Ody eet zijn bakje keurig leeg.

Wie geeft deze ontzettende lieve schat een kans op een beter leven. Een kennel is niet wat dit ventje verdient.
Waar staat er een heerlijk kussentje klaar voor deze lieverd?

Wij staan in direct contact met de verzorgster van Ody

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling van een rescue-hond daarom werken wij met een procedure.

Zodra de juiste match is gevonden reist ODY zsm naar NL. In zijn geboorteland heeft deze lieverd geen kans.

Naam: ODY
Geslacht: Reutje
Leeftijd: geschat door de dierenarts 8 jaar

Formaat: Klein (ongeveer 30 cm)

Type: Onbekende kruising
Sociaal; Ja
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/ verzorgers

Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor ODY is: 225,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com