Home » Honden vanaf 1 jaar » MOPPIE (GERESERVEERD)

WIE GEEFT DEZE LIEVERD EEN KANS? ANDERS SLIJT ZE HAAR LEVEN IN EEN KIL ASIEL.

Moppie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Moppie

Moppie laat zich rustig vasthouden

Dit is Moppie Ze houd van mensen en kan goed met andere honden opschieten. De verzorgster van Moppie was opgevallen dat zij niet zo goed kan zien ( Niet zo scherp ). Het is voor een hond die wel goed kan zien al heel zwaar maar voor Moppie dus helemaal.

Daarom zoeken wij voor haar een lief baasje die haar weggehaald uit haar uitzichtloze situatie.

Dit asiel is een gemeente asiel in Roemenië waar door een klein team van vrijwilligers al het werk wordt gedaan zonder enige hulp van de gemeente. Zij zijn volledig afhankelijk van donaties zoals van onze stichting.
Op dit moment is er een No-kill beleid, De vrijwilligers organiseren sterilisatie projecten echter toch blijft het aantal honden stijgen.
Zij zijn dan ook erg bang dat vooral de oudere honden hiervan de dupe worden en uiteindelijk de burgemeester toch besluit tot inslapen.

Juist daarom brengen wij met regelmaat ontzettende lieve honden onder uw aandacht, gezonde dieren die een kans verdienen zoals Moppie.

Wij staan in contact met de vrijwilligers in Roemenië. Zodra de juiste match is gevonden voor deze lieverd reist zij naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een gelukkig leven en daarom is onze stichting gevraagd een lief baasje voor Moppie te vinden.

Naam: MOPPIE
Geslacht: Teefje
Formaat: middelmaatje ongeveer 45 cm
Leeftijd: ongeveer 8 jaar
Kan met kinderen: Ja maar wij plaatsen hem niet binnen een drukke (gezins)situatie met jonge kinderen
Kan met katten: Onbekend kan niet getest worden
Gevaccineerd : Ja
Gecastreerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor MOPPIE is: 225,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com