Home » Honden vanaf 1 jaar » MACK ( GERESERVEERD )

MACK ( Middelmaat )

HOE LEUK IS MACK DAN..... :-)

Hele knappe MACK, vriendelijk en speelse jonge knul, op zoek naar een baasje.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat taloze kansarme en ongewenste honden wachten op een lief baasje.

Mack is  in opdracht van ons uit het dodingasiel gered door ons contactpersoon Crina.

Het gaat heel goed met Mack, hij is vriendelijk en speels, kan goed met andere honden opschieten alleen eten doet hij liever alleen, logisch want is het dodingasiel krijgen ze haast niet te eten. In zijn geboorteland Roemenie heeft Mack geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven..

Wie geeft deze lieve krullebol een nieuwe start?

zodra de juiste match is gevonden mag Mack op reis naar Nederland.

Naam. MACK
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Ongeveer 2.5 jaar
Energieniveau: normaal
Schofthoogte: ongeveer 50-55 cm
Kan met kinderen: Ja, ons beleid>12 jaar obv ouders
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd: ja
Paspoortje en Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MACK naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MACK is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.