Home » Honden vanaf 1 jaar » CASIUS ( GERESERVEERD)

CASIUS ( Kleine Middelmaat )

AANHANKELIJK PRACHTIG VENTJE  ** CASIUS **

Casius is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Vrolijke Casius met zijn vriendjes en kennelgenootjes

Casius werd eerder samen met zijn broertje Frodo gered vanuit een vreselijk dodingsasiel.
Zijn broertje Frodo is door een collega organisatie bemiddeld en maakt het erg goed bij zijn nieuwe familie in Nederland.
Dit gunnen wij Casius ook en daarom stellen wij hem aan u voor

CASIUS is een prachtig jong reutje (hij toont groter op de foto's) en is een kleine/normale middelmaat van ongeveer 45 cm.

Casius en heel mensgericht en lief, is gek op aandacht en wil graag leuke dingen ondernemen zoals wandelen, spelen en ravotten.

Casius is een jonge hond, die graag wil genieten van het leven, echter in het asieltje kan dit nauwelijks. Hij zit met meerdere honden in een kennel en de verzorgers hebben vele honden om voor te zorgen.

Wij staan in direct contact met de verzorgster van Casius

Zodra de juiste match is gevonden reist Casius naar Nederland.
In zijn geboorteland heeft deze schoonheid geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: CASIUS
Geslacht: Reu
Leeftijd: 1 jaar, geschat door dierenarts
Formaat: Kleine middelmaat (ong. 45 cm) op de foto;s toont hij groter

Energieniveau: Hoog, hij is nog een jonge hond.
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor CASIUS is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com