Home » Honden vanaf 1 jaar » AMY ( GERESERVEERD)

AMY ( Klein/kleine middelmaat )

LIEF TEEFJE AMY

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Amy verblijft al minstens 4 jaar in een groot, koud en kil asiel in Roemenië.

Dag in dag uit drukte, stress, geblaf, amper aandacht en dat 4 jaar achterelkaar.... Logisch dat je als hondenmeisje verlegen wordt... Blij met een vriendelijk woordje.... Dit is niet geen leven....

Wat zou het toch fijn zijn als er voor jouw een liefdevol en geduldig baasje zou zijn die met hele kleine stapjes en geduld jouw de mooie dingen leert van het hond zijn.

AMY logeert in een asiel in Roemenië waar een grote groep met vrijwilligers er alles aan doen om de hondjes te verzorgen en voor te stellen voor adoptie. Helaas heeft de burgemeester besloten dat er ingekrompen moet worden, waardoor het leven van vele honden in dit asiel, ook van AMY, aan een zijde draadje hangt...

Dit willen wij voorkomen en daarom zijn wij op zoek naar een lief geduldig baasje voor Amy

Ook de honden vanuit dit asiel selecteren wij op karakter, echter een rescue-hond is nooit een kant en klare hond,
zij dienen te acclimatiseren en komen nu eenmaal vanuit een kennel-situatie.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. `Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Amy zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft Amy geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam : AMY
Geslacht: Teefje

Leeftijd: Ongeveer 7-8 jaar
Formaat: kleine middelmaat (40-45 cm)
Type: Onbekende kruising
Sociaal: Ja echter na jaren in het asiel vraagt dit geduld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders echter plaatsen wij AMY niet binnen een drukke (gezins)situatie.
Kan met andere honden: Ja, zeker in het begin rustig begeleiden
Kan met katten: Onbekend: kan helaas niet getest worden

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor AMY is: 225,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com