Home » HONDEN tot 1 jaar » ZANI ( Normale Middelmaat )

ZANI ( Normale Middelmaat )

LIEVE, VROLIJKE, JONGE REU ZANI
ZANI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Zani is een prachtige jonge reu, waarschijnlijk een kruising Retriever (Golden of Labrador).
Op een dag stond Zani aan de poort bij ons contact Alex. Zani bleek niet gechipt en niemand was naar hem op zoek.
Zani is ongewenst uit huis gezet en belande bij toeval en gelukkig bij Alex die een echte hondenliefhebber is.

Alex verteld over Zani:
Hij speelt graag met mijn andere honden en is erg aanhankelijk. Met regelmaat legt hij zijn kop op mijn schoot voor een aai en een knuffel.
Ook met mijn katten gaat het prima. Zani is een jonge hond die het heerlijk vindt om samen met het baasje leuke dingen te ondernemen.

Naam: Zani
Geslacht: Reu
Leeftijd: April 2019
Formaat: Normale middelmaat

Energieniveau: Hoog, Zani is een jonge hond
Type: Vermoedelijk kruising Golden of Labrador Retriever
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja

Zodra de juiste match gevonden is voor Zani mag hij afreizen naar zijn nieuwe baasje(s) in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een gelukkig en liefdevol leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor Zani is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com