Home » HONDEN tot 1 jaar » TANIA (Klein/ kleine middelmaat)

TANIA (Klein/ kleine middelmaat)

TANIA, grappig klein puppe- kind, vermoedelijk kruising teckel Tania is een "Dotje"

TANIA, logeert bij een lief opvanggezin, en speelt graag met de rescue-kitten. Tania is speels en een heel lief meisje, zoals een pup dient te zijn. Binnen dit gezin komt zij in aanraking met andere honden, katten, een kind. Ook meneer speelt met haar.
Auto rijden vindt zij leuk en ook gezelligheid.

Tania is graag bij haar tijdelijke baasjes en nieuwsgierig naar de bezigheden in huis. Kortom een gezonde onderzoekende pup.

Kortom Tania, ook al was zij ongewenst, zij is nu gelukkig in goede handen. Tania is vriendelijk en is op zoek naar de juiste match. Wij plaatsen Tania bij een baasje die al een leuke speelse hond of katten heeft die een hondje als Tania waarderen.

Voor iedere pup is van belang dat haar toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om haar te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijn hondje. Denk daarbij aan 2de angstfase en ook de pubertijd.

TANIA werd door ons contact Sinzy aangetroffen, dit kleine meisje is op zeer jonge leeftijd ongewenst aan haar lot overgelaten. Gelukkig was daar Sinzy die zich over dit kleine meisje ontfermt.

Zodra de juiste match voor Tania is gevonden, reist zij met de "Happy-Bus" naar NL. In haar geboorteland heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: TANIA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren 21 maart 2020
Formaat: Klein/kleine middelmaat (35-40 cm)
Type: Prachtige kruising teckeltje
Energieniveau: hoog, zij is immers een pupje
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden: Ja speelmaatje zou heel fijn zijn voor haar.
Kan met katten: Ja, wel begeleiden
Gezondheidsverklaring dierenarts: Ja

Als u denkt voldoende tijd en inzicht te hebben voor de begeleiding van dit kleine meisje nodigen wij u uit ons Intake-formulier in te vullen

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor TANIA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.