Home » HONDEN tot 1 jaar » TANIA (GERESERVEERD)

TANIA (Klein/ kleine middelmaat)

Tania is een "Dotje" en op zoek naar haar "Forever familie"

Tania is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van dit schattige meisje door op de onderstaande links te klikken

Tania is lekker aan het spelen en het kindje van de foster is er ook bij
Leuke kleine Tania
Tania moe van het wandelen en lekker op schoot in de auto

TANIA, grappig klein jong, meisje, vermoedelijk kruising teckel. Op volwassen leeftijd zal zij tussen de 35-40 cm zijn

TANIA, logeert bij een lief opvanggezin, en speelt graag met de rescue-kitten. Tania is speels en een heel lief meisje, zoals een jong hondje dient te zijn.

• Een Gelijkwaardig Hondenspeel maatje  is een vereiste*

• Wij bemiddelen Tania niet in een druk gezin met jonge kinderen*

Binnen dit gezin komt zij in aanraking met andere honden, en katten. . Mee in de Auto vindt zij leuk en houdt erg van gezelligheid. Ook is Tania graag in de buurt van haar opvanggezin en nieuwsgierig naar de bezigheden in huis.
Kortom een gezonde onderzoekende jonge hond..

Voor iedere hond is van belang dat haar toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om haar te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijn hondje. Denk daarbij aan 2de angstfase en ook de pubertijd.

TANIA werd door ons contact Sinzy aangetroffen, dit kleine meisje is op zeer jonge leeftijd ongewenst aan haar lot overgelaten. Gelukkig was daar Sinzy die zich over dit kleine meisje ontfermt.

Zodra de juiste match voor Tania is gevonden, reist zij met de "Happy-Bus" naar NL. In haar geboorteland heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: TANIA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren 21 maart 2020
Formaat: Klein/kleine middelmaat (35-40 cm)
Type: Prachtige kruising teckeltje
Energieniveau: Gemiddeld/hoog, zij is immers nog jong
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden: Ja speelmaatje zou heel fijn zijn voor haar.
Kan met katten: Ja, wel begeleiden in een nieuwe situatie
Gezondheidsverklaring dierenarts: Ja

Als u denkt voldoende tijd en inzicht te hebben voor de begeleiding van dit kleine meisje nodigen wij u uit ons Intake-formulier in te vullen

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor TANIA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.