Home » HONDEN tot 1 jaar » RALPH (Middelmaat)

RALPH (Middelmaat)

LIEVE MOOI VENTJE RALPH

Ralph is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Klik op onderstaande link om de leuke video te zien van de spelende broertjes

Ralph speelt heel graag
De foster is heerlijk ravotten en spelen met leuk hondenkind Ralph
Ralph en Finn aan het spelen

Ralph lief prachtig jong, reutje, is gevaccineerd en gezond verklaard door de dierenarts.

Op volwassen leeftijd zal Ralph ongeveer een normale middelmaat zijn. Ralph logeert bij een gastgezin in Roemenie.

Op onze website kunt u leuke video;s zien van Ralph

Ralph is een slimme alerte jonge hond, zeker een leuke hond om samen naar het strand te gaan, te genieten van leuke activiteiten en samen naar cursus te gaan. Ralph wilt graag leren

Ralph houdt van aandacht en spelen met andere honden. Hondenspeelgoed is ook geweldig leuk.

Katten zijn geen probleem, uiteraard binnen een nieuwe situatie vraagt dit in het begin wel begeleiding.

Een hondenmaatje is voor hem dan ook een must als mede een fijn baasje die met hem samen de leuke dingen van het hond zijn leert ontdekken.

Alleen aan een blokje om heeft Ralph niet genoeg.Het is een jonge hond die behoefte heeft om samen met het baasje  activiteiten te ondernemen. zijn toekomstige baasje moet dan ook voldoende tijd voor hem kunnen vrijmaken.

Ralph heeft voor een jonge hond een rustig karakter, daarom plaatsen wij hem niet binnen een drukke (gezins)situatie.

Zijn verzorgers schrijven over hem:

Ralph is een ontzettende lieve jongen.
"Hij is erg slim en leert snel, hij vind het heerlijk om rond te snuffelen, omdat hij heel erg slim is en zich erg bewust is van wat er om hem heen gebeurt. Hij hoort alles meteen en merkt elke verandering op".

Wij staan in direct contact met de opvang van Ralph

Zodra de juiste match voor Ralph is gevonden reist dit prachtige jonge mannetje naar NL.

NAAM: RALPH
Geslacht: Reu
Leeftijd:geboren December 2019
Formaat: Middelmaat
Energieniveau: Gemiddeld zijn nog jong
Kan met kinderen: Ja ons beleid >14 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor RALPH is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's