Home » HONDEN tot 1 jaar » PIPPA ( Kleine / Normale Middelmaat )

PIPPA ( Middelmaat )

JONG TEEFjE PIPPA IS EEN ONTZETTENDE LEUK  EN SPEELSE HOND
PIPPA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bent u op zoek naar een leuke speelse jonge hond?
Dan is PIPPA zeker een leuke kandidaat voor u!

Op 24 december 2018, op kerstavond, redde ons contact Gabriela het hoogzwanger teefje Mary.
Zij liep verlaten op de koude straat in Roemenië, tussen het sneeuw en ijs rond....In onze opdracht is zij gered.
Op 29 december beviel Mary van 4 prachtige gezonde pups.
Allen en ook mama zijn regelmatig gecontroleerd door een goede dierenarts, gevaccineerd ontwormt en gezond verklaard.
Pippa, mama Mary, broertje Pepper en zusje Paige logeren bij een goede opvang in Roemenië.

Het zijn fantastische leuke honden met een vrolijk en lief karakter, net als lieve mama MARY ( Kleine Middelmaat )
Pippa is 1 van haar prachtige pups, speels en aanhankelijk.
Wij staan in direct contact met de opvang van Pippa.

NAAM: PIPPA
Geslacht: Teefje
Leeftijd: geboren 29 december 2018
Type; Prachtige onbekende kruising
Formaat: middelmaat (45-50 cm)
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match voor kleine Pippa is gevonden reist zij naar haar nieuwe baasjes toe.
In haar geboorteland Roemenië is er voor Pippa geen kans op een veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor PIPPA is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com