Home » HONDEN tot 1 jaar » NINA (GERESERVEERD)

NINA (Klein)

KLEINE NINA IS GEK OP SPELEN
Nina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Nina

Nina met zusje Pinta
Terwijl Nina speelt, steelt Pinta de show

Nina is een leuk klein ondernemend pupje, zij speelt graag, rent graag en vindt speelgoed helemaal het einde. Ze daagt graag uit voor een spel.

Nina wordt samen met haar zusje Pinta opgevoed in huiselijke sfeer. Er zijn andere honden en katten aanwezig. Kinderen zijn ze ook gewend.

Voor Nina zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond betekend, zoals 2de angstfase en de pubertijd.

Die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren. Voor Nina zou het heel fijn zijn als er een gelijkwaardig honden-maatje aanwezig zou zijn.

Het opvoeden van een pup gaat zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee.

Sinzi onze rescuer vertelt:

Sinzi was onderweg naar het dorp met de auto toen ze een auto langs de weg zag staan en iemand achter een puppy aanrende. Sinzi besloot te helpen want er konden meerdere puppy's zijn. De man reed weg, en Sinzi vond er drie pupjes waarvan een overleden. Sinzi besloot ze mee te nemen, en voor te zorgen. Nu is het tijd voor een fijne familie.

Zodra de juiste match is gevonden mag Nina met de happy-bus naar Nederland reizen.

In haar geboorteland Roemenië maakt zij geen kans op een liefdevol leven.

NINA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Medio Februari 2021
Type; Onbekende kruising
Formaat: Verwacht Klein tot kleine middelmaat op volwassen leeftijd.
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Hondenmaatje nodig: Ja
Kan met katten: Ja maar moet wel begeleid worden
Gesteriliseerd: Nee nog te jong

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst