Home » HONDEN tot 1 jaar » MIRANDI ( Middelmaatje )

MIRANDI ( Middelmaatje )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

MIRANDI  Speels en Vriendelijk jong meisje. WIE HAALT HAAR UIT HET ASIEL?

Mirandi is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Mirandi
(Deze volgen binnenkort)

Omschrijving:

MIRANDI is een lieverd. Ondanks dat zij logeert binnen het prive asieltje heeft zij een positieve inborst .

Mirandi is speels , ook met andere honden en heel vriendelijk. Zodra de verzorgster bij haar is geniet zij van ieder moment van aandacht, Kortom zij hoort niet in een kenneltje thuis.

Samen met haar zusje PEPSI (die bij Mirandi op de foto's staat), waarvoor onze stichting ook op zoek is naar een liefdevol baasje, brengt zij de dagen door in het asiel.... Een jonge hond heeft meer nodig dan dit...

Voor MIRANDI zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond betekend. Zoals 2de angstfase en de pubertijd. Die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren.

Voor MIRANDI zou het heel fijn zijn als er een gelijkwaardig honden-maatje aanwezig zou zijn.

Het Verhaal van Mirandi:

Het verhaal: (rescuer Crina Maria)

MIRANDI is met al haar broertjes en zusje gevonden langs de weg. Zij waren als ongewenst achtergelaten en liepen groot gevaar. Crina heeft zich ontfermd over hen. Maar nu het tijd is om een eigen mandje te vinden. Immers een kenneltje is geen thuis. Crina snapt er niets van want Mirandi is een vriendelijk en heel lief meisje. Daarom heeft zij aan ons gevraagd of wij een lieve familie kunnen vinden voor haar.

Voor Mirandi zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren.
Het opvoeden van een pup en puber  gaat zeer zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld, veel tijd, begeleiding en opvoeding maar ook inzicht en consequentie binnen het gezin met zich mee.

Denk hierbij aan de 2de angstfase en de pubertijd, de ontwikkelingsfases van jonge hond naar volwassenheid.
Lees binnen onze  "Handleiding rescue-hond " maar zeker  ook het hoofdstuk  "Pups en Pubers"  hier op onze website,

zie hiervoor de buttons op deze pagina.

Het opvoeden van een jonge hond gaat zeker niet vanzelf. Dit vraagt veel tijd, geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee. Heeft u serieus interesse? Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling. Vul dan ons intake formulier in.

Zodra de juiste match is gevonden, dit naar aanleiding van onze procedure, wordt door het door ons geselecteerde officiële Trace dierentransport gereserveerd en volgt er de reservering met geplande reisdatum.

In haar geboorteland Roemenië maakt Mirandi geen kans op een liefdevol leven.

Naam: MIRANDI

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geboren December 2020

Type: Prachtige lieve kruising

Formaat: Op volwassen leeftijd, kleine middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke situatie.

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd: Wordt nog gedaan

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Mirandi is: € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.