Home » HONDEN tot 1 jaar » LINDA (GERESERVEERD)

LINDA  (Grote Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

Zachtaardige LINDA, verdient een heerlijk leven.
Linda is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van :
Zachtaardige Linda geniet van aandacht in het asiel

LINDA vindt katten oké.

LINDA, een ontzettende lieve hond, verdient eindelijk de liefde terug die zij te geven heeft.

Linda heeft een zachtaardig karakter en lager energie niveau.

Linda geniet van kleine geluksmomentjes, een aai een knuffel, vriendelijkheid.

Voor Linda zijn wij op zoek naar een rustige situatie met tuin, waar Linda gewoon Linda mag zijn, zoals zij is.

Linda is geen hond voor uren te wandelen, wel een hond om samen mee te genieten en samen ontdekken wat leuk en gezellig is.

Kortom LINDA is een lieve vriendin.

Linda is een flinke middelmaat, zij is gesteriliseerd en nu is het haar tijd om op zoek te gaan naar haar Forever Home.

Linda kan iemand die van gezelligheid houdt icm gezelschap van een lieve hond, samen genieten van de tuin en buiten zijn,
heel gelukkig maken.

Een gemiddelde afmeting tuin, is dan ook een vereiste alsmede een rustige woonomgeving (geen drukke straat of stadscentrum)

Zij kent lopen aan de riem, maar is nog geen leven in huis gewend.

Wij plaatsen Linda, vanwege haar formaat niet binnen een gezin met jonge kinderen.

Het verhaal van LINDA :

Ons contact Crina werd benaderd dat er een hele lieve hond met bult op haar buik rondliep in een klein dorpje niet ver van haar woonplaats.

Crina nam polshoogte en trof daar Linda aan. Linda is geopereerd en gelukkig was de bult niet kwaadaardig en Linda is opgeknapt van deze operatie, gezond verklaard door de dierenarts.  Linda is tevens gesteriliseerd en mag haar koffertje gaan pakken voor haar enkeltje geluk.

Vermoedelijk is Linda eerder kettinghond geweest en voldeed zij niet als waakhond en zetten haar daarom letterlijk op straat.
Zij heeft een vriendelijk karakter en kent lopen aan de riem.
Voor Linda zijn wij op zoek naar een rustige situatie waar zij mag genieten van de mooie dingen van het hond zijn, als een lieve vriendin en gezinslid.

Bent u dit baasje die wij zoeken voor deze lieverd? Dan nodigen wij u uit  ons intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de button op deze pagina.

Zodra voor Linda de juiste match is gevonden, reist zij met ons officieel Trace dierenvervoer naar Nederland.

Naam: LINDA

Geslacht: Teefje

Leeftijd, geschat door dierenarts, geboren medio : 2016/2017

Formaat: Grote Middelmaat

Type: Hele lieve onbekende kruising

Energie niveau: Laag/ Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja

Kan met katten: Ja, zie video, wel binnen nieuwe situatie begeleiden.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage voor LINDA is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst