Home » HONDEN tot 1 jaar » LETO (Kleine middelmaat)

LETO (Kleine middelmaat)

SCHITTEREND SPEELS VRIENDELIJK JONG VENTJE

Leto is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van deze kanjer, klik op onderstaande link.

Speelse Leto

Leto is een leuke, vriendelijke speelse hond. Hij verblijft bij ons contactpersoon Crina in haar asieltje. Leto is gevonden op straat door Crina en mee genomen naar het veilige prive asiel.

Leto is een jonge hond. Wij zoeken voor Leto een lief baasje, eventueel met een hondenmaatje, want dat zal leto erg leuk vinden.

Wij gunnen Leto meer dan op te groeien in een kennel.

Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding en opvoeding van een jonge hond, en vind u het leuk om met de hond activiteiten te ondernemen. Bent u het baasje om lekker lange wandelingen te maken,en spreekt Leto u aan, dan nodigen wij u uit om te reageren.

Wij staan in contact met de verzorgster van Leto.

Zodra de juiste match is gevonden voor Leto, reist hij af naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië, heeft Leto geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: LETO
Geslacht: Reu
Leeftijd: 8 maanden oktober 2019
Formaat: kleine middelmaat (40 - 45 cm )
Gewicht: 15 tot 17 kg
Energie level: Normaal tot hoog. ( jonge hond)
Kan met kinderen: Ja, wij plaatsen Leto niet binnen een drukke (gezin)situatie
Kan met katten: onbekend
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor LETO is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.