Home » HONDEN tot 1 jaar » KALY ( Middelmaat )

KALY ( Middelmaat )

ZACHTAARDIG EN LIEF PUPJE KALY

KALY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk video van dit prachtige ventje via YouTube:

Kaly speelt met een bal

Kaly is een pup van de rekening. Zijn mama werd drachtig en verlaten gevonden en gered door ons contactpersoon Sinzi.
Door haar hulp kon zij in alle veiligheid bevallen van haar prachtige pups en zowel de mama als haar pups verkeren is uitstekende gezondheid.

Maar het is tijd voor pups om hun vleugels uit te slaan.

Kaly is een prachtige vrolijke jonge hond. Hij is heel lief en is graag bij mensen.

Hij vind het ook heerlijk om lekker even te rennen en te spelen om vervolgens weer lekker bij zijn mensen te zijn.

Het zou ook fantastisch zijn als mama Ursula een gouden mandje vind. Op de laatste foto's ziet u de ontzettende lieve mama.

Wij staan in direct contact met de opvang van Kaly.

NAAM: KALY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm) volwassen leeftijd

Energieniveau: Gemiddeld/ Hoog
Type: Prachtige herder mix

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Kaly is op zoek naar een baasje met voldoende tijd voor het opvoeden en begeleiden van een jonge hond.

Als u op zoek bent naar een lieve hond, realiseert u dan dat vele ongewenste en kansarme jonge honden op zoek zijn naar een beter leven.
In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een fijn leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Kaly op reis naar Nederland.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor KALY is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten. Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/ pension/ voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com