Home » HONDEN tot 1 jaar » JO ANNE (Kleine middelmaat)

JO ANNE (Kleine middelmaat) GERSERVEERD

JO ANNE LEUK SPEELS NIEUWSCHIERIG PUPPY MEISJE

Jo Anne is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links de video's van Jo Anne

Ondeugend wollig frummeltje
Wat is ze toch mooi!

Jo Anne is een leuk speels en meisje, ze is leergierig en nieuwsgierig naar alles om haar heen. Ze vindt alle honden en katten leuk, maar ze is heel gek op haar opvang familie. Jo Anne daagt je uit om te spelen.

Wanneer zij de juiste opvoeding krijgt en begeleiding van het baasje binnen het gezin, zal zij uitgroeien tot een ware vriendin en maatje van het gezin. Voor Jo Anne is het erg fijn om een gelijkwaardig hondenvriendje te hebben, waar zij zich aan op kan trekken

Voor iedere hond is van belang dat de toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om de hond te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijne hond. Denk daarbij aan 2de angstfase en ook de pubertijd.

Sinzi was onderweg toen zij een klein pupje in de struiken zag zitten. Dit pupje was helemaal doorweekt en zeer hongerig. Sinzi twijfelde geen moment en heeft haar onder haar hoede genomen. Jo Ann verblijft nu in huiselijke situatie met andere honden en katten en kinderen.

Zodra de juiste match voor Jo Anne is gevonden, reist zij met de Happy-Bus naar Nederland.

Jo Anne mag vanaf januari reizen.

In haar geboorteland Roemenië, heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: JO ANNE

Geslacht: Teef

leeftijd: Geboren ongeveer half oktober 2020

Type: Onbekende kruising

Formaat: Kleine middelmaat (40-45 cm)

Energieniveau: Gemiddeld tot hoog ( jonge hond )

Kan met kinderen; Ja > 12 jaar obv ouders/verzorgers

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Nee nog te jong

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor JO ANNE is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.