Home » HONDEN tot 1 jaar » HEIDI ( Middelmaat )

HEIDI ( Middelmaat )

MOOI SLIM AANHANKELIJK TEEFJE HEIDI
HEIDI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een leuk filmpje van Heidi door op onderstaande link te klikken

Heidi speelt met een tennisbal en een ander hondje

Sinzy, ons contact, was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen,.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan....
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Alle pups zijn gered en verblijven nu bij haar in de opvang, zijn bij de dierenarts geweest en volop bezig met het reis klaarmaken zodat ze aan hun nieuwe leven kunnen beginnen.

Zij logeert bij een lieve gastouder in Roemenië die over haar verteld:
Heidi, is een prachtige, slimme jonge hond, erg schattig en leuk, dol op spelen maar is ook graag bij mensen in de buurt.
Heidi houdt van elke hond, kat en andere dieren.

Ze is zo lief en vriendelijk, de andere hondjes in de opvang maken misbruik van Heidi haar goedheid, Heidi gaat het conflicten uit de weg.
Heidi speelt en ontdekt graag alle leuke dingen, het is een slim super lief meisje.

NAAM: HEIDI
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren Februari 2019
Formaat: Normale middelmaat (50-55 cm) op volwassen leeftijd
Type: Prachtige onbekende kruising
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, zij is immers een jonge hond
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match voor Heidi is gevonden mag zij naar haar nieuwe baasjes toe reizen.
In haar geboorteland Roemenië heeft Heidi geen kans op een lief baasje.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor HEIDI is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com