Home » HONDEN tot 1 jaar » FORMAT HONDEN < 1 jaar NIET VERWIJDEREN, alleen kopieren.

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)

Omschrijving:

Het Verhaal:

Voor ............ zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren.
Het opvoeden van een pup en puber  gaat zeer zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld, veel tijd, begeleiding en opvoeding maar ook inzicht en consequentie binnen het gezin met zich mee.

Denk hierbij aan de 2de angstfase en de pubertijd, de ontwikkelingsfases van jonge hond naar volwassenheid.
Lees binnen onze  "Handleiding rescue-hond " maar zeker  ook het hoofdstuk  "Pups en Pubers"  hier op onze website,

zie hiervoor de buttons op deze pagina.

Zodra de juiste match is gevonden, dit naar aanleiding van onze procedure, wordt door het door ons geselecteerde officiële Trace dierentransport gereserveerd en volgt er de reservering met geplande reisdatum.

Geslacht:

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  Jaartal  en mnd invullen

Formaat op volwassen leeftijd, geschat door dierenarts:

Type:

Energy level: Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja of Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.