Home » HONDEN tot 1 jaar » FINN (OFFLINE)

FINN (Middelmaat)

***** URGENT ***** FINN IS AL IN NEDERLAND

SLIMME ZEER GEVOELIGE PUBER FINN

Bekijk via onderstaande link hoe leuk Finn is!

Finn lekker op pad met de roedel

Wij stellen u voor aan FINN, een lief en slim, energiek zeer gevoelig puber reu.
Finn is knap van binnen en van buiten, maar ook een zeer gevoelige hond.

Wat zoeken wij voor FINN?
Baasjes met tijd, die begrijpen wanneer een jonge hond rust nodig heeft en wanneer de jonge hond openstaat voor leermomenten

Finn is een prachtig en ook lieve gevoelige jonge reu.
Een hondenmaatje is voorwaarde voor bemiddeling van Finn.

Maar echter dient het nieuwe baasje voldoende  inzicht en rust te kunnen uitstralen, alsmede consenquentie en duidelijkheid, over kunnen brengen op Finn.

Geen overmatige prikkels. Wij zoeken voor Finn een baasje die over veel ruimte beschikt,.
Een heerlijke ruime tuin/buitenruimte waarin hij kan ravotten met een hondenmaatje.
Wel een stabiel hondenmaatje die een vriendje nodig heeft, daar geniet Finn enorm van.

Finn is een prachtige jonge hond, voor hem is belangrijk; duidelijkheid, begeleiding en bevestiging met zachte hand.. ,

Immers Finn is een jonge hond op weg naar volwassenheid.
Dit vraagt nu eenmaal geduld, tijd en inzicht van zijn toekomstige baasje.
Maar ook bevestiging van het goede gedrag naar Finn toe.

Samen leren, samen spelen op een positieve wijze, om zo de leuke dingen van het hond zijn ontdekken, dit stap voor stap.

Finn dient herplaats te worden, zijn huidige baasjes in Nederland blijken achteraf over onvoldoende inzicht te beschikken, wat niet ten goede kwam aan Finn. Geen goede combinatie jammer genoeg.  Finn verblijft nu bij een opvangadres in Nederland.

Ook al is Finn in Nederland ook voor hem werken wij met een procedure.
Als wij denken dat u de match voor Finn kunt zijn, nemen wij contact met u op en volgt na een goed gesprek de kennismaking met Finn

Finn verblijft binnen de regio Arnhem

Naam: FINN
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren 15 december 2019
Formaat: Op volwassen leeftijd middelmaat 45-50 cm ongeveer 20 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Sociaal: Ja, wel verder begeleiden
Kan met kinderen: Ja > geen druk (gezins)situatie, geen jonge kinderen.
Kan met katten: Mits honden gewend
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor FINN is: € 355,00 inclusief veiligheidstuig

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's