Home » HONDEN tot 1 jaar » FINN (Middelmaat)

FINN (Middelmaat)

***** URGENT ***** FINN IS AL IN NEDERLAND

SLIMME PUBER FINN

Wij stellen u voor aan FINN, een lief en slim puber reutje, FINN is 6 maanden jong en knap van binnen en van buiten.

Finn is een prachtig jong hondje, voor hem is belangrijk; duidelijkheid, begeleiding en bevestiging. Zijn toekomstige baasjes dienen over voldoende inzicht te beschikken

Immers Finn is een jonge hond op weg naar volwassenheid. Dit vraagt nu eenmaal geduld, tijd en inzicht van zijn toekomstige baasje. Maar ook bevestiging van het goede aan de jonge hond.

Samen leren, samen spelen op een positieve wijze, om zo de leuke dingen van het hond zijn ontdekken, dit stap voor stap.

Tijdens zijn verblijf binnen het opvanggezin in Roemenië, ontpopte Finn tot een lieve, slimme pup, die graag in het gezelschap is van mensen en graag wilt leren en spelen. Finn heeft een lief karakter.

Finn dient herplaats te worden, zijn huidige baasjes in Nederland blijken achteraf over onvoldoende inzicht te beschikken,

Zij zijn tevens te onzeker, wat niet ten goede komt aan Finn. Geen goede combinatie jammer genoeg.

Het is voor een hond van Finn zijn leeftijd juist nu heel belangrijk om duidelijkeheid en bevestiging te krijgen.
Een jonge hond die juist nu dient te leren dat al die nieuwe geluiden buiten van verkeer en spelende kinderen erbij horen.
Iedere dag dat Finn hier is, is een dag te lang...

Wat zoeken wij voor FINN?
Baasjes met tijd, die begrijpen wanneer een jonge hond rust nodig heeft en wanneer de jonge hond openstaat voor leermomenten.

Baasjes die Finn op een rustige en zelfverzekerde manier, zoals een jonge hond nodig heeft, kunnen aansturen, dit op een positieve wijze
Helaas is dit wat Finn de laatste weken heeft gemist.

Finn is een prachtig en ook lief jong reutje, een hondenmaatje kan zeker helpen echter voldoende ervaren baasjes die hem de aandacht en aansturing kunnen geven is ook prima.

Ook al is Finn in Nederland ook voor hem werken wij met een procedure. Als wij denken dat u de match voor Finn kunt zijn, nemen wij contact met u op en volgt na een goed gesprek de kennismaking met Finn

Finn verblijft binnen de regio Utrecht

Naam: FINN
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren 15 december 2019
Formaat: Op volwassen leeftijd middelmaat 45-50 cm ongeveer 20 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Sociaal: Ja, wel verder begeleiden
Kan met kinderen: Ja > geen druk (gezins)situatie, geen jonge kinderen.
Kan met katten: Mits honden gewend
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor FINN is: € 355,00 Inclusief veiligheidstuig.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.