Home » HONDEN tot 1 jaar » EVA (Klein/ kleine Middelmaat )

EVA ( Kleine Middelmaat )

SCHITTEREND JONG LIEF ONDERNEMEND PUP EVA
EVA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk de leuke video's van Eva via YouTube:

Eva is gek op een knuffel

Eva geniet ervan om buiten te zijn

Vrolijke Eva is een jong speels en sociaal teefje. Eva logeert bij een lieve familie die haar opvangen binnen een huiselijke situatie met andere honden, een kat en kind.
Eva is een lief speels ondernemend jong meisje, gek op eten en mensen. Ook is Eva erg vriendelijk en kan goed opschieten met andere honden en ook katten.

Eva is gevonden in Roemenië in een verlaten garagebox samen met haar mama en broertjes en zusjes.
Gelukkig heeft ons contactpersoon Eva en haar zusje Sofia, mee kunnen nemen naar huis. De mama en de andere zusjes en broertjes zijn door een andere organisatie gered, op straat had deze familie het niet overleefd.

Mama heeft prima voor haar kindjes gezorgd en deze waren dan ook niet ondervoed toen ze gevonden werden.

Eva is op zoek naar een gezellig baasje met voldoende tijd voor het opvoeden en begeleiden van een jong hondje.

Een leuk maatje zou Eva zeer op prijs stellen.

Naam: EVA
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren april 2019
Formaat: Klein/ kleine middelmaat (35-40 cm) op volwassen leeftijd
Type: Prachtige lieve onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in het begin  begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij staan in direct contact met de opvang van Eva
Zodra de juiste match is gevonden mag Eva op reis naar Nederland.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor EVA is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com